Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

5 gave trends en stylingtips voor een spiegel in de badkamer

'Out of the box.' Dat is hoe de spiegelstylist de nieuwste trends voor een spiegel in de badkamer omschrijft. 'Subtiele of brede lijst. Een barokspiegel, kuifspiegel of juist industriële spiegel. Het past allemaal in de trends van nu. En vooral het combineren van verschillende stijlen. Dat betekent ook dat er veel combinaties en mogelijkheden zijn om jouw persoonlijke stempel te drukken op de badkamer.'

Om wat inspiratie op te kunnen doen, hebben we de vijf gaafste trends en ideeën voor je verzameld:

1. Grote spiegels
Spiegels mogen opvallen. Het wordt niet meer alleen gezien als gebruiksgemak, maar als een sieraad voor je woning. Het is dan ook niet zo gek dat de passpiegel het erg goed doet in de spiegeltrends. Ook in de badkamer!  Heb je een kleine badkamer? Dan laat de passpiegel het ook nog optisch groter lijken.Bekijk hier de 24 mooiste passpiegels!

Spiegel Romano

2. Groen, groener, groenst
Planten in huis. En dan het liefst zo veel mogelijk. Het is erg sfeervol en het is goed voor je humeur.  En ja, ook in de badkamer is deze trend populair. Heb je vooral veel wit in de badkamer? Dan is het erg mooi om dit te combineren met planten en andere accessoires met een groene gloed. Denk bijvoorbeeld aan onze spiegel Nino in de kleur taupe. Een andere tip is om de kleur van de plantenpotten te matchen met je spiegel. Zwarte plantenpotten met een zwarte spiegel bijvoorbeeld. Of een pot met een gouden randje combineren met een gouden spiegel.

Spiegel Benedetta

3. Verschillende vormen en stijlen
Een badkamer spiegel hoeft niet meer perse rond of  vierkant te zijn. De laatste jaren worden alternatieve vormen steeds meer populair.  Bijvoorbeeld de grote rechthoekige spiegel horizontaal opgehangen boven twee wasbakken.  Ook asymmetrische vormen en ovale spiegels zijn populair. Met de lijst kun je uitpakken door een mooie baroklijst of brede moderne lijst te kiezen. Maar ook die spiegel met smalle gouden lijst is erg in trek.

Spiegel Adriane goud

 

Tip van de Stylist: 'Wees niet bang om verschillende stijlen te mixen, maar overdrijf niet. Kies bijvoorbeeld twee stijlen die elkaar goed aanvullen. Bijvoorbeeld een moderne inrichting met een vleugje barok. Of landelijke inrichting met een vleugje industrieel.’Spiegel Oriana
Voor de creatieveling die ook wel houdt van een beetje buiten de lijntjes kleuren,  het maken van een spiegelwand staat super in de badkamer! Verschillende kleine spiegeltjes in verschillende vormen op of naast elkaar plaatsen. Je leest er meer over in dit artikel.

4. Spiegels met LED verlichting
Spiegel Adriane

Verlichting achter je spiegel is praktisch en sfeervol. Het laat de spiegel ook zwevend lijken. Je kunt dit natuurlijk professioneel laten plaatsen, maar je kunt dit ook zelf doen. Meer over LED verlichting bij spiegels lees je in hier.

5. De kleur ZWART.

Zwart is tijdloos, maar toch staat de kleur in het lijstje. Want in de badkamer zien we deze kleur op een nieuwe manier terugkomen de laatste jaren.Spiegel Luciana

'Steeds vaker zie je dat men kiest voor zwarte deurklinken, zwarte kranen, wasbakken, noem maar op', geeft de spiegelstylist aan. 
'Heb je veel donkere kleuren in de badkamer? Dan is het mooi om dit op te breken met een lichtere spiegel. Denk bijvoorbeeld aan een zilveren spiegel of witte spiegel. Maar heb je subtiele zwarte elementen in de badkamer en is de ruimte voorderest licht?  Dan kan een zwarte spiegel een mooie aanvulling zijn op het geheel.' Aldus de spiegelstylist.Edmundo

Zwart zal altijd een geliefde kleur blijven in interieurstyling. En hoe fantastisch zal het zijn, om je badkamer de Finishing Touch te geven met een echte DeZwart Mirror.. ;)

Inspiratie opgedaan, maar nu nog op zoek naar de perfecte spiegel die bij je ideeën past?
Bij barokspiegel hebben we de 24 mooiste badkamer spiegels voor je op een rijtje gezet

Op alle afbeeldingen en teksten op deze website rust copyright.
Het is niet toegestaan content over te nemen zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
Copyright Barokspiegel.nl

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »