Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Grote spiegels in een modern interieur

Welke spiegel gebruik je als accessoires in een modern interieur?

Een modern interieur kenmerkt zich door strakke lijnen, strakke materialen en grote meubels. Niet te veel accessoires. Liever een paar grotere objecten, dan veel poespas. Dit zorgt ervoor dat een modern interieur rust uitstraalt. Het is dan ook niet uitzonderlijk dat je in een modern interieur een grote op maat gemaakte spiegel vind. Dat je de spiegel op gewenste maat laat maken, zorgt ervoor dat je een unieke spiegel in huis hebt hangen. Al helemaal als de spiegel op ambachtelijke wijze gemaakt wordt en met de hand gekleurd.https://foto.barokspiegel.nl/matteo/Grote-stoere-spiegel-goud-op-de-grond-in-woonkamer.jpg

Naast dat de spiegel een groot formaat mag hebben, is een spiegel met brede lijst ook kenmerkend. Omdat er minder spullen en accessoires te vinden zijn in dit interieur, kan er best uitgepakt worden met de lijstbreedte. Dit voegt sfeer toe aan het minimalistische interieur zonder dat het te druk wordt.https://foto.barokspiegel.nl/matteo/Grote-moderne-spiegel-met-zwarte-lijst-in-hal.jpg

Ontdek meer over spiegel Matteo in goud en zwart

https://foto.barokspiegel.nl/enzo/Strakke-moderne-gouden-spiegel-op-zwarte-muur-boven-schouw-open-haard.jpg

Ontdek meer over Spiegel Enzohttps://foto.barokspiegel.nl/enzo/Grote-zwarte-spiegel-op-maat-in-hal.jpg

Een ander kenmerk van een modern interieur is ruimtelijkheid. Het creëren van open ruimtes. Maar als je in je woning niet de mogelijkheid hebt om een open ruimte te maken, zijn er ook nog andere manieren om ruimtelijkheid te creëren. Een spiegel is een perfect middel om een ruimte groter te laten lijken. Zo kun je bijvoorbeeld een spiegel plaatsen in een smalle hal, waardoor deze optisch groter lijkt. Of je plaatst een grote staande spiegel op een smalle wand in de woonkamer bijvoorbeeld. 

https://foto.barokspiegel.nl/romano/Grote-passpiegel-halspiegel-modern-strak-met-brede-rand-goud-in-hal.jpg

Ontdek meer over Spiegel Romano met strakke, brede lijst

https://foto.barokspiegel.nl/romano/Zwarte-passpiegel-groot-in-hal-80x180-107x207-cm.jpg

Een modern interieur gaat hand in hand met designitems. Design items hebben verfijnde vormen, mooie lijnen en kleuringen als rvs zilver, zwart en wit. Een grote design spiegel met een brede lijst of een unieke vorm is dan ook een perfecte match voor een modern interieur.

Bekijk onze collectie design spiegels

https://foto.barokspiegel.nl/romilda/Moderne-spiegel-helder-zilver.jpg

Uiteraard hoef je je niet strak te houden aan de kenmerken van een interieur stijl. Vaak is het ook leuk om verschillende interieur stijlen met elkaar te combineren. Zo past een grote spiegel in barok stijl ook heel goed in het moderne interieur. In de barokke stijl vind je namelijk ook een speling van vormen, net als bij een designspiegel. Bij een barokspiegel komt dat tot uiting in sierlijke krullen of heeft de spiegel een kuif. Dit is perfect te combineren met een verder strakke inrichting. Hierdoor creëer je een prachtige eyecatcher. 

https://foto.barokspiegel.nl/letizia/7.1800-L-00022%20A.jpg

Ontdek meer over spiegel Letizia

 

Barokspiegels vind je vaak ook in de 'moderne kleuren', zoals een witte spiegel, zwarte spiegel of zilveren spiegel. Maar ook de kleuren goud of antiekzilver/ goud kunnen goed gecombineerd worden.
https://foto.barokspiegel.nl/quirino/Quirino-passpiegel-met-kuif-in-hal-in-venetiaans-palazzo-interieur.jpg

Leer meer over kuifspiegel Quirino

Meer inspiratie op doen? We hebben de 24 mooiste moderne spiegels op een rijtje gezet

Cadeau

We hebben een cadeau voor jou! Een spiegelboek van vakmensen en hun passie.
Hierin veel spiegel inspiratie en alles wat je wilt weten over spiegels!

Ontvang hier je gratis cadeau!

 

Op alle afbeeldingen en teksten op deze website rust copyright.
Het is niet toegestaan content over te nemen zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
Copyright Barokspiegel.nl
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »