Gratis advies van onze spiegelstylist

Ontvang online advies 

5x meer keuze dan keus

Barokspiegel, moderne spiegel, ronde spiegel, ovale spiegel, kuifspiegel, toogspiegel: Er zijn zoveel verschillende spiegels dat het duizelt.
Het zit 'm in de basis: de ene spiegel voegt iets anders toe dan een andere spiegel. Oftewel: Geen spiegel is hetzelfde.
Maar waar we wel zeker van kunnen zijn: De originele spiegels met de merknaam Barokspiegel zijn stuk voor stuk unieke spiegels van absolute topklasse.
 
Onze spiegelstylist, met jarenlange ervaring en gespecialiseerd in spiegels!, zorgt voor het schoolvoorbeeld van een succesvol samenspel tussen de spiegel en het interieur.

Ontdek onze lievelingsspiegels met de focus op duurzaamheid en milieu bewustzijn. Ook dit zijn de stijlgeheimen voor nog meer woongenot.

Van de spiegel stylist

Stel je eens voor... Je staat op in de vroege morgen en onder het genot van een warme kop koffie kijk je in je prachtige spiegel.
Of je kruipt voor de knusse openhaard op een gure herfstochtend…en de spiegel maakt het middelpunt van het huis helemaal af.
Een mooie handgemaakte en handgekleurde spiegel laat al je droomwensen uitkomen.
Zowel aan de voor- maar ook aan de achterkant is de spiegel afgewerkt.
Zo heeft elke, ambachtelijk gemaakte houten lijst ophangbeugels voor horizontale en verticale ophanging.
Het spiegelglas is facet geslepen en is gemaakt zonder lood en koper, alles goed voor mens, dier en milieu.
De unieke en exclusieve spiegels van Barokspiegel mogen met recht "een droomspiegel" en "het antiek van de toekomst" genoemd worden!

Nieuwsgierig? Dat begrijpen wij!
 

Ontvang gratis advies via whatsapp op 06-21516836 en ontvang een persoonlijk advies.