Zakelijke inrichting

Zakelijke spiegels voor alle projecten: Kapsalon, restaurant, hotel, binnenhuisarchitecten, interieur designers, interieurbouw en andere bedrijven. Levering Internationaal.

Barokspiegel, dé partner voor uw project!

Wij staan met 3 spiegel ateliers voor u klaar, wat het project ook is.
U kunt van ons vakkundig advies en begeleiding bij het uitzoeken van de spiegels verwachten.
Van idee tot realisatie; wat uw wensen ook zijn, we hebben altijd een oplossing. Wat bij ons niet mogelijk is zullen we doorverwijzen naar onze betrouwbare partners.
Snelle levering, korte lijnen en servicegerichtheid kunt u van ons verwachten.

Speciale Spiegels voor openbare ruimten

In openbare ruimten is het belangrijk dat het VEILIG is voor elke bezoeker. Of je nu in een kapsalon, hotel, restaurant, gemeentehuis of museum bent moet de veiligheid voor elke bezoeker zo goed mogelijk gegarandeerd worden.
Spiegels zijn nog gevaarlijker dan gewoon glas omdat het dun is met een zilver laag erachter. Een ellenboogstoot kan al genoeg zijn om een grote spiegel te laten breken, dit weten we uit onze jarenlange ervaring met spiegel restauratie.

Kies daarom altijd voor duurzaam spiegelglas zonder lood en koper met veiligheidsfolie. Dan hou je de luchtkwaliteit gezond en bij breuk blijft het veilig.

Barokspiegel.nl ontwerpt, innoveert en produceert luxe spiegels met houten lijst.
Wij onderscheiden ons in veiligheid en duurzaamheid met unieke ontwerpen en vormen, maatwerk en het maken van uw of onze eigen ontwerpen.
Onze productie is 100% in Europa en in eigen ateliers.

Waar moet een spiegel in openbare ruimte aan voldoen?

Een spiegel moet voldoen aan de wettelijke eisen waarbij gezondheid en veiligheid erg belangrijk zijn voor elke  bezoeker.
Als je een spiegel met lijst in een openbare ruimte plaatst dan is het belangrijk dat je weet wat je koopt, er zit veel verschil in kwaliteit van spiegels.

Daarom bieden wij de alles in 1 spiegel met lijst. 
Alle spiegels uit ons hele assortiment voldoen aan de eisen van:

          Neem je een spiegel zonder lijst kijk dan voor extra dik gehard glas met PP geslepen randen.

  • Gezondheid Kies voor spiegelglas zonder lood en koper wat duurzaam is geproduceerd. Onder warmte kunnen er giftige stoffen vrijkomen uit het spiegelglas die niet duurzaam zijn geproduceerd. (Bron ACG glas)
          Dit kan oogirritatie en ademhalingsproblemen veroorzaken (Bron Saint Gobain) 

Inmiddels zijn we na 12 jaar uitgegroeid tot dé grootste spiegelshop van Nederland met een fysieke locatie en zijn er al veel openbare ruimten ingericht met onze spiegels.
Met onze ruime ervaring kunnen we goed adviseren over het juiste formaat, de kwaliteit en de veiligheid voor het ophangen.
Voor advies over spiegels kan je rechtstreeks contact opnemen met Jolanda op telefoonnummer 06-21516836

Spiegels voor horeca

Ook voor de horeca zijn wij dé leverancier voor toiletspiegels, wandspiegels, passpiegels of decoratieve spiegels met lijst.
Met je juiste spiegel geef je de beste uitstraling, sfeer en optisch meer ruimte. Gasten zijn altijd blij verrast als ze bij de entree aan de wand of toiletruimte een luxe stijlvolle spiegel mogen bewonderen.
Bij ons is maatwerk mogelijk en bieden we spiegels in veel Europese inrichting stijlen. Van Franse, Italiaanse, Portugese tot Engelse sfeerinrichting.

Spiegels voor Hotels

Veiligheid en een goede luchtkwaliteit gaat hand in hand met topkwaliteit en maximale gastvrijheid.
De mogelijkheden voor interieurstijlen zijn eindeloos, zo bieden we Romantisch, klassiek, barok en moderne spiegellijsten aan die in grotere aantallen op maat gemaakt kunnen worden met een korte levertijd. 

Wij onderscheiden ons door altijd duurzaam spiegelglas te gebruiken zonder lood, koper en agressieve stoffen om de luchtkwaliteit in de hotelkamer gezond te houden.
Ook gebruiken we altijd veiligheidsfolie achter het spiegelglas om letsel tot een minimum te beperken bij breuk.

Spiegels voor Binnenhuisarchitecten, interieur designers en interieurbouw

Meestal worden grote projecten ondergebracht bij een binnenhuis architect of interieur designer. Wij nodigen je van harte uit in ons spiegelatelier om alle mogelijkheden te bespreken onder het genot van een bakje koffie, thee of een wijntje.

Spiegels voor Internationale Projecten

We hebben veel ervaring met Europese en Internationale Projecten. Zo zijn onze spiegels geleverd van Spanje tot Nieuw Zeeland.

Bekijk hier de referenties van onze projecten