Spiegel inspiratie uit de Private Spiegel Collection van Barokspiegel®

Exclusieve collectie spiegels in alle soorten maten en stijlen. Van passpiegel tot schouwspiegel voor de hal, bad, woon of slaapkamer maar ook spiegels voor winkels en kapsalons.

Dé enige spiegelwinkel in NL met eigen productie van Europese kwaliteit! 

Onze spiegels worden vervaardigd door geselecteerde ambachtslieden en innovatief en authentiek gemaakt en gekleurd. 

Standaard Miralite Pure glas, zonder lood en koper, extra helder, +30% gerecycled dus goed voor mens, dier en milieu!

Alle spiegel modellen zijn uniek en zorgvuldig geselecteerd en exclusief te bestellen bij Barokspiegel.nl 

Een kijkje in het spiegelatelier 

We hopen dat we je inspiratie hebben weten te wekken met onze grote collectie spiegels. Wellicht vraag je je af: waar komt jullie inspiratie eigenlijk vandaan?

De plek waar het voor mij begint is het spiegelatelier, zowel in Nederland als in Italië. Laten we daar even een kijkje nemen: In het spiegelatelier wordt met een ongelofelijke passie en zorg gewerkt aan het product: de ambachtelijke Italiaanse spiegels. ‘Passie voor het vak - van productie tot levering’ wordt er gezegd, en JA.. dit kan ik beamen. Over alles wordt nagedacht: kwaliteit van het materiaal, milieuvriendelijke processen en materialen, wijze van verpakken, originaliteit, handvergulden en zo min mogelijk machinaal.

Een spiegel met een goed gevoel

Ik als stylist vind het persoonlijk erg belangrijk om achter het product te staan wat je aanbeveelt.
Bij spiegels is het natuurlijk belangrijk dat de stijl van de lijst en de kleur in het interieur past. Daarnaast moet een spiegel ook bij je karakter passen en dat kan soms nog wel eens een uitdaging zijn (wat mijn werk natuurlijk ook weer erg leuk maakt).

Uniek en handgemaakt

Wat ik zo fantastisch vind aan de spiegels van barokspiegel is dat je naast een kwalitatieve spiegel ook echt een verhaal mee naar huis neemt. Een ambachtelijke spiegel - Een stukje kunst. Een mooie barokspiegel met prachtige handgemaakte en gekleurde ornamenten. Ook nog eens met de hand verguld met bladgoud slagmetaal.  Je neemt iets unieks mee naar huis wat je nergens anders vind. En met de brede collectie aan originele spiegels kan ik voor bijna iedereen een passend exemplaar vinden. Of je nou meer van een klassieke spiegel houdt met ornamenten of juist van een strakke, handgekleurde moderne spiegel, I got you!

Goed, er gaat natuurlijk een heel proces aan vooraf voordat deze spiegels uiteindelijk binnenkomen in het spiegelatelier in Nederland. Maar in het atelier worden ook de ideeën gecreëerd, nieuwe collecties ontworpen. Het is het bruisende hart van barokspiegel en geeft mij inspiratie en energie elke ochtend als ik het atelier weer binnenstap. Met deze bruisende energie ga ik aan de slag, bij elke klus ga ik op zoek naar dé spiegel die het beste bij jouw wensen past. 

Gratis persoonlijk advies

Wil je ook graag persoonlijk advies? Neem gerust contact op via telefoon of WhatsApp op 06-21516836 of stuur ons even een mailtje via [email protected]

Met spiegelgroet,

De spiegelstylist van barokspiegel