Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Welke kleur spiegel kies ik op mijn kleur muur?

Met een kleurrijke wand fleur je meteen het hele interieur op, tegenwoordig is de veelzijdigheid van muur kleuren enorm van zacht geel tot zwart. Wil jij ook je interieur veranderen en de muur een nieuw kleurtje  geven? Gewoon om de boel te veranderen of om even op te frissen. Maar.. welke kleur spiegel kies je bij je mooie nieuwe kleur muur? Daar helpen we je bij! We hebben een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Veel kijkplezier!

http://foto.barokspiegel.nl/romeo/schouwspiegel-antiek-goud-boogspiegel-boven-open-haard-op-rode-muur.jpg

Hier een voorbeeld van een prachtige antiek gouden toogspiegel op een rode muur. Deze kleurcombinatie gaat perfect samen omdat het beide warme kleuren zijn. Antiekgoud is net wat dieper van kleur dan goud, wat er voor zorgt dat het niet kitsch wordt, maar juist een warme en stijlvolle sfeer aan de kamer brengt. Door te kiezen voor een toogspiegel voeg je ook een vleugje romantiek toe, afgetopt met een klassiek tintje. Ontdek meer over toogspiegel Romeo

https://foto.barokspiegel.nl/adriane/Grote-barokspiegel-80x180cm-goud-op-zwarte-muur.jpg

Hou je van contrast en heb je een zwarte of donkere antraciet kleur muur?  Kies dan voor een gouden spiegellijst dit geeft warmte, sfeer en contrast. Je kan kiezen voor een moderne of barok gouden rand om de spiegel, deze keuze hangt af van je persoonlijke smaak, karakter en inrichting.
Ontdek meer over barok spiegel Adriane

http://foto.barokspiegel.nl/pico/gouden-spiegel-small-rand-met-parel-kralen-rand-op-schouw.jpg

Een gele wand is heel veelzijdig. Bij deze kleur kun je veel verschillende kleuren combineren. Wat betreft een spiegel kun je het beste kiezen voor een antiek gouden of antiek zilveren lijst. Een spiegel zorgt voor een moderne look en geeft extra sfeer aan de ruimte. Op de foto zie je een voorbeeld met een minimalistische antiek gouden spiegel, die een klassiek vleugje geeft aan de frisse wand.
Ontdek meer over spiegel Pico

http://foto.barokspiegel.nl/natalia/Ronde-strakke-spiegel-op-witte-schouw.jpg

Een mooi voorbeeld van goud op bruin. Door voor een ronde spiegel te kiezen met een brede rand voeg je een vleugje speelsheid toe aan het stijlvolle geheel. Naast goud, past een witte spiegel ook mooi op een bruine wand.
Ontdek meer over ronde spiegel Natalia

http://foto.barokspiegel.nl/samanta/Moderne-design-spiegel-helder-zilver-boven-dressoir-op-groene-muur(2).jpg

Een groene wand is een moderne kleur en wordt in verschillende interieurstijlen gebruikt.
Ook groen is goed te combineren met een zilveren spiegel. 
Ontdek meer over moderne spiegel Samanta

https://foto.barokspiegel.nl/rufino/Grote-witte-kuifspiegel-boven-witte-schouw-met-contract-muurkleur-(2).jpg

Niet altijd heb je een effen muur, bijvoorbeeld met behang kan je kiezen voor veel designs. Als je hebt gekozen voor druk behang dan is een spiegel een goede match. De juiste spiegel geeft rust zonder de stijl en sfeer af te breken van het behang. Een spiegel geeft balans aan de ruimte. 
Op bovenstaande zwart witte behang hebben we gekozen voor een witte spiegel om rust te houden in de ruimte, Het wit komt terug in de schouw en in het behang. Omdat de muren oker geel zijn zou een andere kleur spiegel het geheel te druk en te bont maken waardoor het rommelig kan worden.
Ontdek meer over kuifspiegel Rufino

https://foto.barokspiegel.nl/rufino/Kuifspiegel-antiekgoud-schouwspiegel-boven-open-haard-zwarte-schouw-op-donkere-grijze-muur-(2).jpg

Hierboven zie je een schoolvoorbeeld van een antiek gouden kuifspiegel op een grijsgroene muur. Het geheel is rustig, chique en compleet in harmonie.
Ontdek meer over kuifspiegel Rufino

http://foto.barokspiegel.nl/enzo/Strakke-moderne-gouden-spiegel-op-zwarte-muur-boven-schouw-open-haard.jpg

Tot slot.. Een zwarte muur. Zoals je waarschijnlijk weet past bijna elke kleur op zwart. De combinatie met een gouden of zilveren spiegel geeft het een chic tintje. Ook wit past erg goed op een zwarte wand. Ontdek meer over spiegel Enzo

Benieuwd welke spiegels goed passen op een blauwe muur? Lees dan onze spiegel ideeën voor een blauwe muur.

Cadeau

We hebben een cadeau voor jou! Een spiegelboek van vakmensen en hun passie.
Hierin veel spiegel inspiratie en alles wat je wilt weten over spiegels!

Ontvang hier je gratis cadeau!

 

Op alle afbeeldingen en teksten op deze website rust copyright.
Het is niet toegestaan content over te nemen zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
Copyright Barokspiegel.nl
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »