Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Je spiegel versieren met LED verlichting

Spiegels en LED verlichting, een combinatie die verrassend goed samen gaat! Het is sfeervol en heeft een luxe uitstraling. Dit zijn al twee redenen waarom het leuk is om LED verlichting achter je spiegel te plaatsen. Daarnaast is het leuk, omdat LED verlichting in verschillende standen en kleuren gezet kan worden. Zo kun je lekker afwisselen door bijvoorbeeld de ene dag te kiezen voor groene sfeerverlichting en de andere dag voor oranje. Als al die kleurtjes niet helemaal je ding zijn, kun je uiteraard ook gewoon kiezen voor zacht geel of witte verlichting. 

LED verlichting geeft de spiegel ook een extra dimensie: het laat de spiegel namelijk zweven lijken! Dit toffe effect zie je ook terug in onderstaande foto's.

http://foto.barokspiegel.nl/adriane/Barok-spiegel-adriane-in-badkamer-met-ledstrips-achter-spiegel-(1).jpg

Bij welke spiegels past LED verlichting goed?
Het eerste wat je misschien te binnen schiet is ledverlichting bij een spiegel in de badkamer.
In plaats van het kleine lampje boven de wastafel wat je aanzet bij het tandenpoetsen, klik je nu de ledverlichting aan. Wordt het tandenpoetsen misschien ook wat leuker van.. ;) Een ander voordeel is dat het genoeg licht geeft, en tegelijk sfeervol is. In dit blog vind je een mooi voorbeeld van ledverlichting achter een badkamerspiegel.

De bijgevoegde foto's is Italiaanse barok spiegel Adriane, exclusief te koop bij barokspiegel.nl

http://foto.barokspiegel.nl/adriane/Barok-spiegel-adriane-in-badkamer-zelf-doen-ledstrips-verlichting-achter-spiegel-(2).jpg

Het kan ook erg mooi zijn om de verlichting te plaatsen bij een grote halspiegel of bij een spiegel bij de eetkamer. Sfeer gegarandeerd! En het heeft ook een erg luxe uitstraling.

Of wat dacht je van LED verlichting achter je passpiegel in de slaapkamer of bij de spiegel op je kaptafel?

Eigenlijk kan dit bij elke spiegel. Er zijn geen regels voor. Het gaat er uiteindelijk om wat jouw smaak is en wat bij jou past.

TIP: LED verlichting staat ook prachtig achter een ronde spiegel. Deze kun je bijvoorbeeld boven de eettafel hangen. Een ronde spiegel met LED verlichting staat ook mooi in de slaapkamer boven het bed of in de badkamer. Meer ideeën en sfeerfoto's vind je in ons blog: De mooiste ronde en ovale spiegels.

http://foto.barokspiegel.nl/adriane/Barok-spiegel-adriane-in-badkamer-met-ledverlichting-achter-spiegel-(3).jpg

Maar.. hoe plaats ik de LED verlichting aan mijn spiegel?
Je kan er voor kiezen om dit lekker aan een professional over te laten. Je kunt hier bijvoorbeeld voor terecht bij LED gigant ( www.led-gigant.nl/led-spiegelverlichting) Deze biedt ook nog eens ruime garantie!

Wil je de verlichting liever zelf plaatsen? Dan is ons advies om je goed te laten informeren en adviseren bij een bouwmarkt. 

 

Op zoek naar meer inspiratie of ben je er nog niet helemaal uit waar je de spiegel precies wilt plaatsen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze inspiratie foto's. Op deze pagina vind je ideeën voor spiegels in elke ruimte. 

Je kunt ook altijd even bellen of WhatsAppen met onze spiegelstylist via 0621516836 voor gratis spiegeladvies.

 

Op alle afbeeldingen en teksten op deze website rust copyright.          
Het is niet toegestaan content over te nemen zonder onze uitdrukkelijke toestemming.          
Copyright Barokspiegel.nl 

Be the first to comment...
Leave a comment
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »