Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
18 Nov 2020

Tover jouw spiegel om tot stijlvolle en mooie kerstspiegel

Het is weer zo ver! Het einde van het jaar is in zicht. Tijd om het huis extra gezellig te maken in kerstsfeer. Naast een mooi versierde kerstboom, zijn er nog talloze andere manieren om het huis gezellig te maken. Zo kun je je spiegel bijvoorbeeld ook perfect  inzetten bij het versieren van je huis.

Benieuwd hoe kerstversiering en spiegels mooi en stijlvol samengaan? Lees dan snel verder voor onze mooiste versiertips en inspiratiefoto's, zodat jij jouw spiegel om kunt toveren tot een echte kerstspiegel!

Hoe spiegels en kerstversiering mooi en stijlvol samengaan:

  1. Spiegels en kaarsen zijn een prachtige combinatie. De weerkaatsing van brandende kaarsen geeft extra sfeer en warmte in huis en zorgt voor een ruimtelijker gevoel. Plaats een mooie kandelaar of windlicht bij de spiegel.

  2. Spiegels kun je geweldig opmaken met hechtende stickers. Hechtende stickers blijven plakken op je spiegel en beschadigd deze niet. Erg mooi is bijvoorbeeld stickers in de vorm van sneeuw of sterren. Het mooie aan deze hechtende stickers is dat je ze opnieuw kunt gebruiken.

  3. En als laatst een klassieker: Je spiegel decoreren met kerstversiering. Denk bijvoorbeeld aan een mooie stijlvolle guirlande om de spiegel heen of gezellige lampjes. Let er wel op dat je geen plakband gebruikt bij het versieren van de spiegel! Plakband kan de spiegel beschadigen.

    http://foto.barokspiegel.nl/kerst/Kuifspiegel-boven-openhaard-op-schouw-met-kerstversiering-guirlande-en-kerstboom.jpg

http://foto.barokspiegel.nl/kerst/kerst-versiering-barok-spiegel.jpg

 

http://foto.barokspiegel.nl/kerst/Spiegel-decoreren-met-kerst.jpg

De sfeervolle combinatie van kaarsen en een spiegel. Zie hier het effect van de weerkaatsing van de kaarsen in het spiegelglas.
http://foto.barokspiegel.nl/kerst/Kerst-versiering-om-spiegel.jpg

 

http://foto.barokspiegel.nl/kerst/Ovale-spiegel-op-schouw-met-kerst-versiering.jpg

Je kunt je spiegel ook mooi inzetten als onderdeel van de versiering. In plaats van dat je de spiegel alleen versiert, wordt het op bovenstaande foto één mooi geheel met de rest van de versiering.

http://foto.barokspiegel.nl/kerst/kerstversiering-schouw-en-spiegel.jpg

 

http://foto.barokspiegel.nl/kerst/Kerst-spiegel-versiering-openhaard.jpg

Je kunt de spiegel ook stijlvol combineren met kerstversiering door de versiering voor en om de spiegel heen te plaatsen.

http://foto.barokspiegel.nl/kerst/Kerst-spiegel-achter-eettafel-versiert.jpg

http://foto.barokspiegel.nl/kerst/Spiegel-met-geschreven-kerst-tekst.jpg

Je kunt je spiegel ook mooi versieren door mooie kerst quotes aan te brengen. Naast hechtende stickers heb je ook speciale pennen in verschillende kleuren waarmee je veilig tekst kunt aanbrengen op de spiegel.

Onderstaand een bescheiden guirlande om de spiegel heen. Je kunt de guirlanden ook leuk versieren naar je eigen smaak. 

http://foto.barokspiegel.nl/kerst/Zwarte-spiegel-met-kerst-versiering.jpg

 

Geïnspireerd geraakt? Dan zit er nog maar één ding op.. Een warme kop chocolademelk met slagroom, kerst playlist aan en leef je uit! Veel versier plezier!

 

Ga naar de online spiegelwinkel barokspiegel.nl

Op alle afbeeldingen en teksten op deze website rust copyright.          
Het is niet toegestaan content over te nemen zonder onze uitdrukkelijke toestemming.          
Copyright Barokspiegel.nl 
Be the first to comment...
Leave a comment